Bieber-skandalen ga «Senkveld»-suksess

Ble den mest sette «Senkveld»-utgaven siden 2010.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld ble dramatisk for TV 2, plateselskapet Universal og alle som hadde møtt opp for å få med seg Justin Biebers eksklusive minikonsert i Oslo.

Da popstjerna gikk av scenen i raseri etter én låt var skandalen et faktum, og TV 2s planlagte konsertsending blir enten avlyst eller sterkt endret som følge av opptrinnet.

Men fredagens «Senkveld med Thomas og Harald», der Bieber var gjest før han gikk på scenen, gikk som planlagt. Og det til svært god oppslutning fra tv-seerne.

På det meste fulgte 997 000 seere fredagens sending, mens 895 000 i snitt så hele sendingen, melder TV 2 mandag formiddag.

- Med den enorme medieomtalen både før, under og etter Justin Bieber sitt besøk, er det hyggelig å se at så mange ville følge sendingen, sier kanalens programdirektør Jarle Nakken i en pressemelding.

Med fredagens knalltall setter «Senkveld» et høyvannsmerke de ikke har slått på flere år. Bieber-sendinga er den meste sette episoden av talkshowet siden høsten 2010, opplyser kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer