Bieber slo «uslåelig» Beatles-rekord

Suksess etter vannbråk i Oslo.

(Dagbladet): Justin Bieber tråkker i fotsporene til popmusikkens aller største navn. Vidundergutten har nå 17 låter inn på Hot 100-lista i USA, den mest prestisjetunge hitlista i verden - og det er ny rekord. 

Dermed knuser han The Beatles og rapperen Drake, som begge hadde 14 låter inne på samme liste henholdsvis 11. april 1964 og 7. mars 2015, skriver Billboard

Det må likevel legges til at John, Paul, George og Ringo tok seg til rette med både første- og andreplassen da de lå inne med 14 låter i 1964. Justin Bieber må nøye seg med tre låter på topp-10 og en andreplass som bestenotering med låta «Sorry».

Oppmerksomheten rundt popartisten Justin Bieber har nådd uvante høyder etter at 21-åringen gikk av scenen etter kun én låt på Chateau Neuf tidligere i høst. PR-eksperter Dagbladet snakket med mener stuntet var nøye regissert av Bieber og hans management. 

Justin just smashed The Beatle's record for most songs on the Hot 100. ?| ?: @sainthoax

A photo posted by MTV (@mtv) on

Nylig noterte også de fleste norske medier at Bieber leverte et heseblesende danseshow - dynket i vann - under American Music Awards. I Norge var altså en halvliters flaske vann nok til å avbryte konserten. 

Selv har Bieber feiret Billboard-rekorden med et innlegg på Instagram, hvor han skriver en rolig «takk» til sine mange følgere.