ENSIDIG: Fordi det eneste menn tenker på, og ikke minst liker, er kjøtt og suging, skriver Jørgensen. Med en viss ironi. Foto: Privat
ENSIDIG: Fordi det eneste menn tenker på, og ikke minst liker, er kjøtt og suging, skriver Jørgensen. Med en viss ironi. Foto: PrivatVis mer

Biff&Blowjob-dagen sprenger alle rekorder for idioti

Dumme lille meg som trodde at de aller fleste egentlig driter en lang marsj i Valentines.

Meninger

Jeg tror vi alle kan være enige om at det er drøyt mange merkedager i 2016, gjerne funnet opp av den alltid like griske handelsstanden.

Men påfunnet for 14. mars synes jeg egentlig sprenger alle rekorder for idioti.

Les denne artikkelen først, og jeg beklager på forhånd at du aldri kan få igjen de to minuttene, og jeg vil for all framtid være lei meg for at jeg leste den, men det er opp til deg.

Det første jeg henger meg opp i er dette:

«Bakgrunnen for dagen er at Birdsey mente at «Valentine's day» i stor grad handlet om at menn skulle vise sin kjærlighet til sin kjære, og bruker alle sine krefter for å lage den perfekte dagen for sin elskede.»

Dumme lille meg som trodde at de aller fleste egentlig driter en lang marsj i Valentines, og om de ikke gjør det så pleier det å være litt stas for begge to. Som i par. Som i at også menn syns det er gøy å spise på restaurant og evt gå på kino. Så feil kan man ta ifølge Side3.

«Konseptet for dagen er enkelt. Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver. Det eneste som står på menyen er biff og blowjob.»

Fordi det eneste menn tenker på, og ikke minst liker, er kjøtt og suging.

Heldigvis kan sexspaltist og blogger Ann Mari Olsen hjelpe oss med å forstå dette fenomenet.

Hun slår et slag for likestilling på begge arenaer og hjelper med dette gode rådet til menn der ute:

«Menn må kreve det, akkurat slik som dama krever kort, blomster og middag ute på Valentinsdagen. Sett det på kalenderen først som sist. Eventuelt handle inn det nødvendige på forhånd (kjøtt og øl) så har hun ingen unnskyldninger der heller - da er saken biff, hehe.»

Hehe.

Man kan kanskje si at jeg er helt inhabil på dette her, siden jeg ikke har vært i et heterofilt forhold siden jeg var 17 år, men hun har rett i en ting da,  hvem ELSKER ikke en kjæreste som har kjøpt inn på forhånd til middag som du må lage, og så krever litt munnsex til dessert? Uansett kjønn og legning?? <3

Fordi hun begrunner det jo her:

«La mannen få være mann, server ham en kald øl mens du står på kjøkkenet å lager mat, gjerne i noe sexy å se på. Når det kommer til desserten så gjør det med glede og innlevelse. Jeg vil tro det ikke er så veldig turn-on å føle at dette er noe dama gjør fordi hun må. Så vis at du digger det like mye som han. Bon appetit.»

Så du dama, hvis du egentlig ikke er så keen på å suge han og helst bare vil se på tv, så LAT i det minste som du liker det da. Fordi det ekke no turn-on om han merker at du ikke har lyst. XoXo.

Og husk at du skal stå i undertøy og steke biff da, mens han ser på deg med sultne øyne og en kald øl i hånda. Som den mannen han er.

Er så glad vi har damer som Ann Mari jeg, som er med på å tviholde på støvete kjønnsrollemønstre nå som det i 2016 nesten er enighet om at menn og kvinner skal være likestilte. PUH.

Til slutt vil Side3 fortelle deg hvordan du steker den perfekte biffen. Men de synes tydeligvis grensen for godt journalistisk arbeid gikk ved å legge til en oppskrift for hvordan du suger best mulig.

Det er nesten som om de tenkte at menn kanskje liker forskjellige ting.

Innlegget er opprinnelig lagt ut på Bente Jørgensens blogg.