Big Baby

Anne Mona er gravid. Det fikk Big Brother-sjef Lasse Hallberg vite før Ramsy.

Det er Se og Hør som forteller om verdens første Big Brother-baby som er underveis. Anne Mona Suleiman er 12 uker på vei, og terminen er i begynnelsen av juni.

- Dette er ikke et av deres påfunn. Jeg vet at det er sant, sier Big Brother-produsent Lasse Hallberg til Dagbladet.no.

Han fikk vite om graviditeten før barnefaren Ramsy. Under den siste uka i Fornebu-bunkeren var Anne Mona kvalm og uvel. Etter siste sending dro hun rett til legen med deltaker-ansvarlig Julie Wiggen.

Ramsy jobber i Big Brother

- Der fikk vi vite at jeg var gravid. Så fortalte vi det til Lasse Hallberg, og samme kveld fikk Ramsy nyheten. Du kan tro han ble overrasket, sier Anne Mona til Se og Hør.

I den halve måneden som har gått, har bare de nærmeste fått vite om den kommende begivenheten. En ultralydkontroll i Ålesund viste at alt var i skjønneste orden med fosteret. Over nyttår flytter det nygifte paret til Oslo hvor Ramsy skal jobbe med vårens Big Brother.

- Vi driver og diskuterer hva slags rolle han skal ha, sier Hallberg.

Barnet er ventet mot slutten av Big Brother-serien.

Seks barn selv

- Vi kommer til å følge dem opp, og regner med å gjøre noe på barnefødselen, sier Big Brother-sjefen.

Men den mest ihuga fansen blir skuffet hvis de regner med live-overført fødsel. I likhet med bryllupsnatta, blir også fødselen privat. Lasse Hallberg har heller ikke fått tilbud om å bli barnefadder.

- Nei, jeg regner med at de har et liv også utenom Big Brother, sier han.

Skulle de derimot trenge barneråd, stiller seksbarns-faren seg til rådighet.

<B>GIFT OG GRAVID: Forrige måned giftet Anne Mona (25) og Ramsy (24) seg i Big Brother-brakka. Etterpå fant de ut at hun var gravid.
<B>STOREBROR: Lasse Hallberg har gratulert de vordende foreldrene. Ramsy lover å ikke bli soft. <B>- Jeg er og blir macho, og det gjør meg ikke til noen dårligere far. Blir det en gutt, må han lære å hoppe fallskjerm, sier Ramsy.</B>