Big Brothel

...er det vel likevel ikke. Tross alt.

Det åpnet friskt med Rodney og Anita på sofaen. Hendene hans vandret tilsynelatende friskt under dyna i bakrusen. Anita ble fly forbanna da nå utstemte Trond fortalte henne hva hun hadde vært med på eller utsatt for. Fiktiv dokumentar?

Rodney ga slipp på sverdslukeren fra Østold og la seg iherdig etter seerfavoritt Anette. TV-publikum har hittil høstet klar gevinst av kurtisen: Et dynelagt onanishow, så, på Anettes bursdag, den søte i livlig gynging oppå riggarbeideren inntil høyttaleranlegget avbrøt kosen med bursdagssangen.

Ramsey har gjort det med Anne Mona, og foreldrene hennes i Flekkefjord mener ifølge Dagbladet i går at det er greit. Forloveden hennes vil sikkert tilgi.

Det er ikke blitt noe på de andre, med mindre ryktet som nå svirrer om enda en fusjon er riktig. Trond måtte nøye seg med å vise stasen på badet før han ble sendt hjem. Men se opp for smukkasen Per Morten. Roy virker for tafatt.

Det er dette Big Brother handler om. Verdens mest langdryge og bluferdige sexshow. Vi venter i gjespende spenning på om noen skal ha seg under dyna. Får vi se jente-sex? Noen må ihvertfall vise brystene igjen. Sjansene øker med utebadet.

Bunkeren er ikke noe bordell og overskriften dermed urettferdig. 11 unge mennesker har latt seg innesperre i håp om oppmerksomhet, popularitet og penger. Det er begrenset hvor lenge vi orker å høre dem prate. Det blir som å sitte på trikken ved siden av en gjeng fjortiser. Morsomt, men enerverende i lengden.

Sex er massemedienes største trekkplaster og handelsvare. Det selger film og aviser, digital-tv og DVD-spillere, musikk og magasiner. Fordi produktet appellerer til våre sterkeste og ekteste instinkter.

Det er ikke mye umoralsk ved Big Brother. Alle vil tjene penger. TVNorge gambler på at de unge deltakernes sex appeal er sterk nok til å innbringe mer enn 42 millioner kroner. Rodney og Anette på at den holder til suksess i en samtid der skammen har sluppet taket.

Ikke noe av dette er verre enn å investere penger eller arbeidskraft i et strippeshow. Vi som ønsker, kan betale og se. Andre kan fordømme. Skulle seerne svikte, får heller dynene falle.