Big Brother-deltakerne kan ruineres

De danske Big Brother-deltakerne kan få bøter inntil 100.000 kroner hvis de bryter kontrakten med TvDanmark. Også de norske BB'erne er kontraktbundet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er Ekstra Bladet som har fått tilgang til den oppsiktsvekkende kontrakten mellom deltakerne i Big Brother og TvDanmark. Avisen betegner kontrakten som svært urimlig.

Spesielt er det den skyhøye boten som setter sinnene i kok hos brother-folket i sør.

Deltakene skal ifølge kontrakten være bundet på hender og føtter i forhold til hvem de kan uttale seg til, og bryter de sine forpliktelsene kan de regne med svimlende 100 000 kroner i bot.

Ekstra Bladet skriver også at de har vært i kontakt med en fremtredende juridisk ekspert, som mener kontrakten simpelthen strider mot den danske grunnloven.

Hva med Norge?

Produsent for norske Big Brother, Lasse Hallberg, kan ikke avkrefte at også de norske deltakerne kan få bøter hvis de bryter kontrakten med Nordic Entertainment, som produserer reality-serien for TVNorge.

- Vi har en kontrakt med deltakerne, men den er et forhold mellom oss og dem. Jeg vil ikke gå inn på detaljene i kontrakten, sier Hallberg til Dagbladet.no.

- Så du kan ikke avkrefte at deltakerne kan bli ilagt høye bøter hvis de bryter kontrakten?

- Nei, jeg vil ikke gå inn på detaljene med media, svarer produsenten kontant.

I DANMARK: I fjor høst besøkte den norske Big Brother-produsenten Lasse Hallberg TvDanmark.Foto: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer