Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Big Brother-dusjen blir betaltjeneste

Nå skal kikkerne få svi på pungen. TVNorge kommer til å ta seg betalt for de mest brukte kameraene på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forrige runde sponset Telenors bredbåndssatsning Icanal dusjkameraet der norske surfere kunne bivåne den daglige kroppsvasken i bunkersen på Fornebu. Nå vil TV Norge la kikkerne betale selv.

- Det blir en del forandringer, det blir ikke alle kameraene som blir gratis - vi innfører betaling på de mest spennende kameraene, sier produsent Lasse Hallberg til nettstedet Digi.no.

I forrige runde sprengte dusjkameraet alle trafikkrekorder det var å slå på nettet. Situasjonen ble ikke bedre av at varmtvannet bare var påskrudd en time om dagen, den såkalte «dusjtimen». Flere bedrifter måtte sperre tilgangen til Big Brothers nettsider e på grunn av at massiv dusj-surfing blokkerte linjene.

I neste runde vil en redigert videostrøm med enkeltscener fra både dusj og dobbeltseng og de andre kameraene i huset være gratis tilgjengelig på nettet. Men vil du ha full tilgang til sengekos, kroppsvask og snorking må du opp med lommeboka. Prisene er ikke fastsatt ennå.

- Det koster ganske mye å legge ut all denne videoen også, så det blir bare en måte å få igjen pengene å, sier Hallberg til Digi.no.

Sendingene starter 25. februar.

STOREBROR FLÅR DEG: Storebror innfører nå betaling på de mest spennende nettkameraene i bunkersen på Fornebu.
Hele Norges coronakart