«Big Brother» er som «Paradise Hotel» for de store ungdommene

Chartertur til Mexico er byttet ut med leirskolespa i Sverige.

PARTYGJENG: Blant årets «Big Brother»-deltakere finnes både en undertøysmodell og kampsportentusiast. Spesielt originalt er det ikke, men det har potensial til å bli grei underholdning i høst. Foto: Fem
PARTYGJENG: Blant årets «Big Brother»-deltakere finnes både en undertøysmodell og kampsportentusiast. Spesielt originalt er det ikke, men det har potensial til å bli grei underholdning i høst. Foto: Fem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Da overvåkings-tv traff norske parabolantenner i 2001 var det til skandaleoverskrifter og dype bekymringsrynker. Ekspertene advarte, og trodde knapt at deltakerne ville overleve.

I dag er det lett å flire av den gammeldagse skepsisen. Samtidig lengter nok programskaperne tilbake til tida da folk brydde seg om at en ny sesong med «Big Brother» er igang.

Tre kvinner og fem menn fra Norge, og motsatt antall fra Sverige, skal kjempe om å holde seg innelåst i 110 dager. Alle er i 20-åra, og bare én av deltakerne har kjæreste. Både kampsportentusiasten og undertøysmodellen er representert. Du kan jo gjette hvem av dem som er kvinne og mann ... Spesielt orginalt er det ikke. Men det skal i alle fall ikke være ubehagelig å se på husets gjester. 

Heller ikke å bo, for huset er ren, skjær luksus. Det er som «Paradise Hotel» for de store ungdommene. Chartertur til Mexico er byttet ut med leirskolespa i Sverige. Å holde ut blir neppe noe problem for partysvensker av begge nasjonaliteter.

Litt verre er det for oss seere, som må høre på den helsikes svorsken. En forferdelig bivirkning av en ellers morsom norsksvensk tvist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer