Big Brother taper på nett

Leserne rømmer fra Big Brother til nettbankene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kikker-tv er ikke like spennende som skattelikningen. Det viser Nielsen/Netratings ferske måling av hjemmesurfernes vaner for april. 367 000 mennesker var innom hjemmesiden til Big Brother i april. Dermed er sidene skjøvet ned til sjuende plass over Norges mest besøkte nettsider, viser undersøkelsen.

- Det ser dermed ut som om interessen for Big Brother har dempet seg en del blant hjemmesurferne, for nesten 100.000 flere var innom nettstedet til programmet forrige måned, sier Arne Isaksen, salg- og markedsdirektør i ACNielsen eRatings.com.

Skatt og bank

Big Brother ble forbigått av nettsidene til skatteetaten, som hadde besøk av 380 000 forskjellige mennesker i april.

Flest besøkende får portalene SOL og Startsiden, med henholdsvis 885.000 og 614.000 besøkende.

Det er nok ikke folks som er lei Big Brother som har begynt å surfe til nettbanker istedet. Men antallet brukere av nettbanker har økt med 50 prosent bare siden januar.

- Kategorien søkemaskiner og portaler ligger fremdeles på topp over nordmenns mest besøkte nettsteder med 1.347.000 brukere, men bank-, finans- og forsikringstjenester øker kraftig. I januar var antall unike hjemmebrukere av slike tjenester cirka 488.000. Nå er tallet 752.000. Fortsetter veksten slik, vil vi se en nesten dobling av antall nettbankbrukere om kort tid, skriver Isaksen i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer