Big Brother vil fortsatt vise sex

TVNorge tar sjølkritikk etter søndagens Big Brother der de viste sexscener og en stupfull deltaker. Men de kommer fortsatt til vise norske kikkere sex. Synes du det er riktig?

- Søndagens program kunne vært annerledes. Scenen der en av deltakerne er beruset og sovner på gulvet, tar vi selvkritikk for, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TVNorge til Dagbladet.no.

De mener også at den mye omtalte sexscenen - der to deltakere blir filmet av infrarødt kamera mens de hygger seg under dyna - ikke ble heldig framstilt.

- Vi har diskutert den, og ville redigert den annerledes. Trolig ville vi gjort den kortere og mer humoristisk. Men i den scenen ser du egentlig ingenting.

Vil dere slutte å sende sexscener?

- Det kommer helt an på settingen. Men vi har ikke satt foten ned for slike scener.

Mye kritikk

Selv om programmet blir skjelt ut og kritisert nesten hver dag, har Big Brother fortsatt et godt grep om seerne. Foreløpige tall viser at gårsdagens program ble sett av rundt 450 000 mennesker.

- Vi fikk mer kritikk enn vi trodde etter søndagens program. Men jeg tror flere er opptatt av Big Brother enn opprørt.

Gjelsth har mottatt mellom 80 og 100 e-post etter scenen.

- Halvparten mener Big Brother er bra, den andre halvparten mener vi gikk over streken.

Leserne sa sin mening

Dagbladet.no spurte leserne sine i går om det var riktig å vise nakenscenene. Klokka 12 i dag hadde det kommet inn 526 innlegg.

Si din mening om Big Brother

Her er noen av innleggene:

«Så to personer har hatt et slag kokkelimonke under dyna på Fornebu?! Jøss, er dette virkelig interessant? Har man gått helt av sporet både i Norge og Europa ellers? Dette MÅ da være noe av det mest likegyldige som er blitt presentert på TV på mange herrens år. Folkens, dersom dere er så horny, skaff en pornovideo eller ta dere et nummer på hjemmebane, eller LES EN GOD BOK!».

Roy

«Anette! Må si jeg er skuffet over deg nå! Hva er det som får deg til å gjøre slik foran en halv million seere?

Og hva tror du foreldrene og søstrene dine sier om dette? Dette er ganske pinlig, og jeg regner med at Halden har noe å snakke om nå...»

Elisabeth

«Hva er så galt med Big Brother, Baren osv???

Big Broter har blitt sett av millioner av mennesker verden rundt, hva er så galt med det?

Det er spennende å følge med på hva deltakerene gjør, det er som å se på en dramaserie, forskjellen hær er at skuespillerene er ekte.»

RunningMan

«Dette er spenning på simpleste nivå! Det eneste det spiller på hos oss er kikker-behovet, og det er åpenbart noe av det sterkeste behov vi har.

Nachspiel-underholdning på sitt verste! Makan til lavmål! Robinson er konge i forhold, med en eventyrsetting med flotte strender, tildels interessante tevlinger, og en relativt stram regi! Et endeløst nachspiel i en striglet nyoppusset IKEA-brakke spiller bare på kikkermentaliteten vår!»

Johne

Si din mening om Big Brother