Big Liza

Liza Minnelis liv kan bli overvåket døgnet rundt i en ny tv-serie.

Først hadde Ozzy Osburne suksess med reality-sjangeren på MTV og programmet «The Osburnes». Han og familien blir filmet døgnet rundt, og hele moroa til den litt forskrudde rocka kjendisfamilien kringkastes på fjernsyn. Nylig ble det kjent at Anna Nichole Smith også har takket ja til å bli reality-stjerne.

Og ikke nok med det. I dag offentliggjorde også Liza Minnelli (56) at hun har takket ja til å bli blottlagt på skjermen. Det er musikkanalen VHF1 som har fått Minnelli til å gå med på å brette ut privatlivet sitt til tv-seerne. Minnelli giftet seg nylig med produsenten David Gest. Bryllupet fant sted like etter at Minnelli sto fram på tv og fortalte om sine alkoholproblemer. Hun har vært innlagt en rekke ganger, og skal nå være kurert for sin alkoholisme.

Også andre amerikanske stjerner har sagt seg interessert i å delta i kjendis-reality. Felles for dem alle er at de en gang var store navn som nå er i ferd med å bli glemt av massene. Men reality-tv har en egen evne til å gjøre folk til stjerner igjen. Stjerner som Cybill Shepard fra «Bøllen og Blondinen», Gene Simmons fra Kiss og Brian «Kato» Kaelin, kjent fra OJ-saken, diskuterer med de store fjernsynsnettverk i USA om å bli realitystjerner.