Big Mother Anita

«It's a dirty game, OK?» Slik går refrenget i sesongens «Big Brother»-låt. Så vet vi det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og egenmottoet til årets sesong kan vi jo også la synke rolig inn: «Ingen grenser. Ingen hensyn.» Men ærlighet varer ikke lengst.

Færre programmer

Denne gangen er «Big Brother» kuttet ned fra 100 dager til 68, «fordi rådgiverne mente at i årets versjon ville det bli for psykisk hardt for deltakerne med mer enn 70 dager».

Dessuten passer det vel tidsplanen bedre til høysesongen for reklame, hvis noen skulle finne på å mistenke folka bak «Big Brother» for å tenke kommersielt.

For noen blir nok bare tanken på Trygve Rønningen uten grenser i overkant sterk. I gårsdagens to timers åpningsshow ble den stadige insisteringen på at «dette blir spennende» fra programlederne lettere slitsom.

Folkelig

Men deltakerlisten i år er mer variert enn tidligere. Det er mindre reiseleder & bartender -preg på utvalget enn ved forrige, litt pregløse kull. Nå er det mer folkelig. Og «Big Brother» har skaffet seg en Big Mother, 43 år gammel og med rydde- og vaskesyke. Det interessante er når lokale tante Sofie ryker ut.

Ellers er deltakerne folkelige - med unntak av en jente med hovedfag fra Bergen. Hun ble omtalt som et sjeldent, nesten farlig dyr av Trygve Rønningen. Han treffer kanskje ikke slike ofte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer