Big Mother i Sverige

Etter 102 dager i isolasjon kunne seksbarnsmammaen Angelica Freij (33) i går dra hjem en halv million kroner rikere. Svenskene har kåret sin først Big Brother-vinner.

Freij meldte seg på for å markedsføre selskapet sitt. I 102 dager var hun borte fra samboeren og sine seks barn. Seiersfesten forlot hun etter bare en halvtime. Det var viktigere saker som ventet hjemme...

Hun var sjokkert, omtumlet og forvirret etter seieren i går kveld. I kampen mot sin medfinalist Paula fikk Angelica hele 209 000 av 262 000 stemmer.

Samboeren Patrik Pettersson var ikke like overrasket som vinneren selv over seieren. Han fulgte med på kjærestens bedrifter på skjermen, og kunne raskt konstatere at Angelica var seernes favoritt.

Ferie og bryllup

- Jeg er så trøtt i hodet, jeg hadde virkelig ikke forstått at det var så stort, sa hun til avisa Expressen etter seieren.

Etter å ha vært adskilt i 102 dager ble det et gledelig familiegjensyn i svenske Kanal 5s studio i går kveld. Etter to timer hadde hun fortsatt seks barn og en samboer hengende rundt halsen.

Da samboer Patrik forutså at det kunne gå mot seier og en halv million svenske kroner i familiekassen, bestilte han en feriekatalog. Nå blir det tur på hele familien i vinter.

På forhånd ble det spekulert i om Patrik ville fri til sin samboer gjennom flere år på den direktesendte gjenforeningen i går kveld. Slik ble det ikke. Men et giftermål er likevel rett rundt svingen.

- Visst skal vi gifte oss, men vi får suge på en karamell imens. Formodentlig blir det noe av i nær framtid, sier Patrik til Expressen, mens Angelica nikker samtykkende.

Les også:

Lokalstasjonene kan nekte å sende «Big Brother»

TV Hordaland: - Beklager programmet

TV Vest: - Vil følge godt med

TV Sør: - Har ikke sett «Big Brother»

Produsenten: - Et sunnhetstegn