Bikket den magiskegrensen

- Hei, sa bandet. Og la til: - Vi heter forresten Babel Fish. Deretter spilte Norges nye popeksport inn et femsifret beløp, og sørget samtidig for at årets Julemusikanter bikket den magiske grensen på 200 000 innspilte kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Wow!

Sa Babel Fish-vokalist Tarjei van Ravens (28), dro seg litt i håret, smattet lett på røyken, og måtte innrømme at selv på en mangslungen karriervei fram til ettertraktet storkontrakt i USA, har ingen av popfiskene tydd til gatemusikantliv. Så langt.

- Noe liknende har vi ikke vært med på siden vi spilte på Karl Johan til inntekt for Operasjon Dagsverk på slutten av 80-tallet. Men da ble vi alltid jaget vekk av politiet!

Mest opp

Jo da, det går opp og ned her i livet. Og det gikk definitivt opp da Babel Fish, Romeriks-bandet med bassist fra Smestad, sopte inn kroner til inntekt for Frelsesarmeen på Oslos eget Givertorg i går ettermiddag.

På forhånd var det klart at en Babel Fish-konsert med 10000 varme kroner i gryta ville sørge for at årets Julemusikant-gjeng passerte 200000 kroner, og dermed ligger an til en rekordinnsamling. Og mens et par hundre julegavehandlere tok seg en pause fra kjøpefesten, viste årets norske debutsuksess seg som en hardtarbeidende og entusiastisk gjeng musikere. «Mania», «Light of Day» og «Turning the Blind Eye» trillet ut mens Babel-fingrer ble desemberstive og Egertorg-hjerter ble maivarme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer