Chris Hemsworth:

Bilde vekker oppsikt

I et nytt instagrambilde ser vi at Thor-skuespiller Chris Hemsworth har lagt mye fokus på å trene armer.

FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB
FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Chris Hemsworths nyeste instagrambilde er det klart og tydelig at skuespilleren har trent armer. På bildet står Hemsworth på settet til «Thor: Love and Thunder» ved siden av filmens regissør, Taika Waititi. Det er vanskelig å ikke legge merke til at den australske skuespillerens armer, med store muskler og utstikkende blodårer.

Både fans og kollegaer fra bransjen var kjappe til å kaste seg inn i kommentarfeltet for å måpe over «Thor»-skuespillerens muskuløse armer.

Hemsworths stuntmann, Bobby Holland Hanton, forteller at han har slitt med å holde følge med Hemsworts intense treningsregime i den siste tida, på det australske radioprogrammet Fitzy and Wippa.

- Alle sier sånn, wow se så svær han er, og jeg er bare sånn, «jupp, dritbra, jeg er stuntmannen hans», sier han med glimt i øyet.

Hanton forteller at han og Hemsworth må ha akkurat samme treningsregime og diett. I følge ham innebærer det intense regimet blant annet syv måltider og to treningsøkter om dagen.

- Vi må spise hver andre time, og det er blitt brysomt. Jeg nyter liksom ikke å spise lenger. Hver andre time må vi bare få i oss noen kalorier og trene to ganger om dagen, så det er et fult kjør, sier Hanton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer