Chris Hemsworth:

Bilde vekker oppsikt

I et nytt instagrambilde ser vi at Thor-skuespiller Chris Hemsworth har lagt mye fokus på å trene armer.

FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB
FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Chris Hemsworths nyeste instagrambilde er det klart og tydelig at skuespilleren har trent armer. På bildet står Hemsworth på settet til «Thor: Love and Thunder» ved siden av filmens regissør, Taika Waititi. Det er vanskelig å ikke legge merke til at den australske skuespillerens armer, med store muskler og utstikkende blodårer.

Både fans og kollegaer fra bransjen var kjappe til å kaste seg inn i kommentarfeltet for å måpe over «Thor»-skuespillerens muskuløse armer.

Hemsworths stuntmann, Bobby Holland Hanton, forteller at han har slitt med å holde følge med Hemsworts intense treningsregime i den siste tida, på det australske radioprogrammet Fitzy and Wippa.

- Alle sier sånn, wow se så svær han er, og jeg er bare sånn, «jupp, dritbra, jeg er stuntmannen hans», sier han med glimt i øyet.

Hanton forteller at han og Hemsworth må ha akkurat samme treningsregime og diett. I følge ham innebærer det intense regimet blant annet syv måltider og to treningsøkter om dagen.

- Vi må spise hver andre time, og det er blitt brysomt. Jeg nyter liksom ikke å spise lenger. Hver andre time må vi bare få i oss noen kalorier og trene to ganger om dagen, så det er et fult kjør, sier Hanton.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.