Bildet som avslørte kveldens Bruce Springsteen-overraskelser

Men publikum fikk mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TELENOR ARENA (Dagbladet): Da er Bruce Springsteens andre konsert i Telenor Arena på to dager ferdig.

Ifølge kveldens setliste, som Dagbladet har fått tilgang på, planla Springsteen å spille 26 låter i kveld - én mindre enn han gjorde i går. Han endte imildertid opp på 27, like mange som dagen før.

Springsteen er kjent for å holde konserter opp mot fire timer og at han alltid varierer hvilke låter han tar tryller fram. The Boss fortalte under et pressemøte i går, hvor Dagbladet var til stede, at låtutvelgelesen skjer ganske så spontant.

- Mange kvelder bestemmer vi oss mens konserten pågår hva vi skal spille, når jeg ser an stemninga eller ser en plakat som publikum har tatt med seg. Det er veldig spontant på den måten. Noen musikere, som har pyroshow eller annet sceneshow som bestemmer rekkefølgen på låtene, blir ganske bundet av en bestemt setliste.

Og det gjorde han også i kveld. For han fulgte ikke settlista slavisk - og publikum fikk et par låtsidespor å kose seg med som ikke står på den opprinnelige planen.

I går var det turnéstart på europadelen av «Wrecking Ball Tour 2013», og bandet har hatt en pause en liten stund. Det hørtes under kveldens konsert i Telenor Arena.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer