AUCH: Tony Abbotts pressemøte endte ikke helt som den australske statsministeren hadde sett for seg. Foto: Lukas Coch / EPA
AUCH: Tony Abbotts pressemøte endte ikke helt som den australske statsministeren hadde sett for seg. Foto: Lukas Coch / EPAVis mer

Bildet som kommer til å forfølge Australias statsminister

- Tabben understreker viktigheten av å ha et dyktig PR-team.

(Dagbladet): Det gikk ikke helt etter planen da Australias statsminister Tony Abbott torsdag morgen inviterte pressen til å møtes hos en slakter på et kjøpesenter i hovedstaden Canberra.

Formålet med treffet var å prate om regjeringens innsats for å støtte opp om landets små bedrifter.

Akkurat dét er det riktig nok ingen som snakker om i ettertid. Snarere er det butikken ved siden av slakteren, The Reject Shop, som er på alles lepper.Etter at Abbott lot seg fotografere foran skiltet har det gått varmt i sosiale medier. På bildene er nemlig det siste ordet av tilbudsbutikkens navn utelatt, slik at det står «The reject». På norsk kan det oversettes med «den avviste».

Bildet har gått sin seiersgang i både i media og på sosiale nettsteder.

- Bildet som vil forfølge Tony Abbott, skriver australske news.com.au.Også Buzzfeed levner liten tvil om at dette bildet kommer til å bli et plagsomt moment for statsministeren i tida framover.

- Et tilfeldig bilde skisserer Tony Abbotts mulig fremtid, skriver 9 News.

Sydney Morning Herald mener bildetabben understreker viktigheten av å ha et dyktig PR-team.