Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bill Cosby starter ny komiserie

Skal spille familieoverhode. Igjen.

UTVIKLER NY TV-KOMEDIE: Bill Cosby, her fra feiringen av 50-årskubileet til en chilirestaurant i Washington DC for et år siden. Foto: STELLA PICTURES
UTVIKLER NY TV-KOMEDIE: Bill Cosby, her fra feiringen av 50-årskubileet til en chilirestaurant i Washington DC for et år siden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hovedpersonen i komiserien som på mange måter definerte åttitallets lørdagskveld, «The Cosby Show», skal gjøre comeback på tv-skjermen.

Bill Cosby (76) er hyret inn av NBC for å utvikle en ny serie der han selv skal spille overhodet i en familie som består av flere generasjoner, melder blant andre CNN.

Det er samme tv-kanal som i sin tid kringkastet serien om familien Huxtable. Og det er samme produsent Cosby skal jobbe med nå som da.

Det er imidlertid ikke første gang komikeren prøver å relansere seg på tv. På nittitallet kom «Cosby» på CBS, der Bill igjen spilte mot Phylicia Rash?d, kona i «The Cosby Show».

Serien startet med gode seertall, men ble etter hvert utkonkurrert av «Alle elsker Raymond» og «Kongen av Queens», og tatt av skjermen etter 95 episoder i år 2000.

Hele Norges coronakart