Bill mrk: Rockeband søkes!

Nå har du og ditt band en enestående sjanse til å spille på Norwegian Wood-festivalen 6. og 7. juni. Alt dere trenger å gjøre er å sende inn en demo, et bilde av bandet og noen linjer om dere selv. Fristen for å være med i konkurransen er 5. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vinnerne vil bli kunngjort i Dagbladet lørdag 16. mai.

- Dette er en kjempesjanse for band til å få vist seg fram for et stort publikum og representanter for platebransjen, sier festivalsjef Jørgen Roll til Dagbladet.

Uten kontrakt

1997 spilte Poor Rich Ones, Onkel Tuka, Lost in Egoland og Spleen på den lille scenen. Alle er i dag etablerte på den norske rockearenaen.

Norwegian Wood går i år over to dager - 6. og 7. juni - og begge dager vil fire ukjente band få anledning til å spille. Ett av kriteriene for å kunne bli plukket ut er at bandene er uten kontrakt.
- Med unntak av festivalene er det jo ikke lenger muligheter for band uten kontrakt å spille for et større publikum. Forhåpentligvis vil dette tiltaket kunne føre til noe for ett eller flere av bandene, sier Roll.

Tverrsnitt

Utrettelige Roll sier at han håper årets alternative scene vil by på et tverrsnitt av hva som rører seg på rockearenaen. Festivalen stiller med profesjonelt lys- og lydanlegg, mens bandene selv må stå for utgifter til reise og opphold. Norwegian Wood spytter inn 5000 kroner til hvert band til dekning av utgifter.

Vinnerne vil bli plukket ut av en jury sammensatt av medarbeidere i Dagbladet og Norwegian Wood.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer