Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Billetter til Billy?

Billy Bragg er en legendarisk engelsk folk-punker og en kult-figur i USA. Nå besøker han skandinavia, og du kan vinne billetter til konserten i Oslo!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinn billetter til konserten!

Folk-punkeren Billy Bragg er nå i Skandinavia for å promotere den nye plata si. På onsdag blir det promo-konsert på Blå i Oslo, hvor også publikum slipper inn.

Billy Bragg stiller alene på scenen, kun med to gitarer som selskap. Som han blant annet har gjort tidligere på Roskildes største scene.

Billy Bragg har gitt ut en drøss med plater siden midten av 80-tallet. Han var en ledende figur innen «anti-folk»-bevegelsen på 80-tallet og sangene hans handler som regel om politikk og kjærlighet.

Han har både gjort seg bemerket på hit-listene i England, og er en kult-figur i USA. Inspirert av politiske sangere som Bob Dylan, har han musikalsk blitt sammenlignet med band som The Smiths, The Pogues og R.E.M.

I senere tid har han spilt sammen med det amerikanske countrybandet Wilco, som har resultert i to «Mermaid Avenue»-plater de siste årene. Den første ble nominert til Grammy i 1998. Nå er han derimot aktuell med ny plate i mars sammen med sitt band Billy Bragg and the Blokes. Vil du slippe å stå i kø for å skaffe deg en billett, kan du delta i vår Billy Bragg konkurranse, hvor vi deler ut ti billetter til konserten på Blå. Vinnerne trekkes onsdag klokka 12.00.

Billy Bragg spiller på Blå onsdag 20. februar kl. 20.00. Les mer om artisten på Billy Braggs hjemmesider.

<B>EN MANN OG HANS GITAR:</B> Billy Bragg står ofte på scenen alene med sin elektriske gitar. Onsdag spiller han på Blå i Oslo.
Hele Norges coronakart