Billettsalg til Rolling Stones

Billettfirmaet Ticketmaster har trolig ertet på seg en av sine beste kunder, The Rolling Stones. I går kom selskapet i skade for å røpe at bandet skal spille i San Diego 31. oktober, uten at Stones har rukket å informere om sin kommende verdensturné.

The Rolling Stones runder 40 år i år. Bandet planlegger en samleboks med noen av sine største hits, noen av låtene bandet er mest fornøyd med sjøl og i tillegg tidligere uutgitt materiale. I plateselskapenes hvelv ligger det Stones-gull og bare venter på å bli utgitt. Jubileet og den forestående verdensturneen er en passende anledning.

Flere drypp

Ryktene om en forestående turné med The Greatest Rock'n'roll Band on Earth har gått lenge, og bandet sjøl har bidratt godt til å gjødsle rykteflommen.

Da Ron Wood la seg inn på avvenningshjem for å bli kvitt sin alkoholisme i fjor, begrunnet han det med at «bandet mitt skal på turné neste år» overfor flere engelske aviser.

I år har Mick Jagger bekreftet at det blir en Stones-turné, og at gutta skal feire 40-årsjubileet med å si hei til nesten hele verden. I en børsmelding fra selskapet Ticketmaster i fjor skulle selskapet begrunne overfor eventuelle investorer hvorfor de ventet seg et penere resultat i 2002 enn i fjoråret. «Vi skal selge billetter til en turné med The Rolling Stones. Det blir det overskudd av,» skrev analytikerne.

Stones-toppmøte

I fjor høst var hele bandet samlet i London hos advokat Paddy Grafton-Greene, som pleier å representere bandet når store kontrakter skal inngås. Der stilte Keith Richards, Mick Jagger, Ron Wood og Charlie Watts med blide skolegutt-ansikter. Legendene gleder seg til å reise på turné.

Selv om bandet ennå ikke har gått ut med en offisiell bekreftelse på verdensturneen, har bandet lagt ned sin offisielle hjemmeside på Internett midlertidig. Den har vært dominert av stoff om «Bridges To Babylon»-albumet og turneen. Det blir dårlige oddsutbetalinger til dem som spår at det er fordi bandet skal legge ut ny informasjon om verdensturné og en stor samleboks...

<B>RYNKEROCK:</B> Det er bare å forberede seg, nå kommer snart The Rolling Stones til et land nær deg. Her er Mick og Keith fra bandets aller første konsert i Moskva, Russland.