Billettsvindel: Slik unngår du å bli lurt

I festivalsesongen opplever mange salg av falske billetter. Dette kan du gjøre for å sikre deg mot svindlerne.

STORSVINDEL: I forkant av Palmesus-festivalen i Kristiansand mente over 60 personer at en mann i 20-åra hadde solgt dem billetter han ikke hadde. Foto: Palmesus
STORSVINDEL: I forkant av Palmesus-festivalen i Kristiansand mente over 60 personer at en mann i 20-åra hadde solgt dem billetter han ikke hadde. Foto: Palmesus Vis mer
Publisert

– Jeg skjønner ikke hvordan noen kan gjøre noe som dette. Det er utrolig egoistisk og hensynsløst, sier Tonia Eidevik Jansen.

Hun er en av mange som forteller om å ha blitt svindlet med falske konsert- og festivalbilletter den siste tida. For kort tid siden måtte hun og kjæresten snu ved inngangen til den store Eminem-konserten i Oslo, fordi billetten var falsk. De hadde gledet seg til konserten i mange måneder, og kjørte sju timer i bil fra Førde, ens ærend for å se konserten.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer