Billig jazzist

Det er skrevet mye om hvor dyrt det er på Moldejazz. Men det er om kvelden. I dagslys kan publikum glede seg over mye billig jazz i friluft.

» Send dine spørsmål til Maria Børja på SMS til 91600476!

Tidligere i dag spilte også Bodil Niska, Matt Wilson Quartet og Siberian Jazz Band, alle hentet fra kveldsprogrammet som man altså må betale for å oppleve. Og de som opplevde det sibirske jazzbandet kan smile bredt: Onsdagens konsert med bandet onsdag er allerede utsolgt.

Hver dag vil billig jazz flyte flere steder i byen. I morgen kan publikum oppleve Ulstein storband på Rådhusplassen, fulgt av prosjektet Horisont, et bestillingsverk for Redningsselskapet. Onsdag følger byens eget storband Storyville, Rebop, Moldes jazzdronning Ane Brun, samt en artist fra hovedprogrammet som hittil ikke er annonsert.

Jaga Jazzist skal også spille utendørs - og gratis - på onsdag. Spillestedet er Blåscenen, og med forbehold om endringer begynner vibrafonene å dirre kl 18:00.

BLID JAZZIST: Andreas Mjøs (til venstre) smilte i sola mandag ettermiddag. Jaga Jazzist har kommet seg ut av kjellerklubbene, og publikum kan smile over penger spart.