Billigere på klubbquart

QUART (Dagbladet.no): Mr. Quart Toffen er fornøyd med årets festival. Han har allerede begynt å se framover til neste år.

Under Quart er klubbene festivalens nerve. Toffen er enig at de langt på vei mest spennende artistene finner du der. I Hallen har eksempelvis Grandaddy, Jim White, Tom McRae og norske St. Thomas underholdt. På Caledonien har folk digget Bent, Wookie og Goldfrapp.

Men det koster penger. For skal du på klubb koster det 200 kroner å komme inn. Festivalpasset er bare gyldig på de tre scenene på Odderøya. Det blir for dyrt, mener Toffen og lanserer noen planer for å fikse på det.

- Neste år skal Hallen inngå i festivalpasset. Vi kan også slå sammen tre av klubbene på den måten at du får et pass som gjelder på alle tre, sier Toffen til Dagbladet.no.

DJ Toffen er fornøyd

I dag var han DJ for solslavene på Kristiansands Bystranda. I en time spilte han sine favoritter fra den over 8000 album store samlinga.

- Jeg fikk ikke forberedt meg skikkelig, men det ble en del bra for det.

Toffen disket opp med Led Zeppelin, Pink Floyd, Talking Heads og Lemonjelly på festivalens siste dag, og han er fornøyd med årets Quart.

- Det ser ut som folk trives, og det er det viktigste.

Mer hiphop

Fjoråret var preget av r'n'b, mens i år har rocken stått i sentrum. Band som The Hives og Queens Of The Stone Age har fått hodene til å slenge på Odderøya. På torsdag tok Quart den helt ut med en helaftens metal-kveld med Mayhem på toppen av plakaten.

- Vi skal ikke bli en metallfestival. Jeg tror at neste år så kommer hiphop sterkere. Men alt avhenger av hvem som er på veien, vet du, sier Toffen.

Så legger han sjøl ut på vei til kjæresten.