Bill.merk: Tull og tøys

Om 50 dager skal bryllupsklokkene ringe, ha det!

TV: TV3 er kanalen med budsjetter som ofte brukes på fjas, i går var de over oss igjen. Andre runde med «Bill.mrk: Bryllup». Smidd over samme lest som forrige gang, men med en jeg-vil-bli-brud-aktør som helt klart reddet dette tv-tøvet fra å seile inn i solnedgang. På siste klasse.

Ann-Kristin Gresby fra Hamar, 27 år gammel, viste seg som et trygt og sjarmerende tv-fjes. Et godt valg, gutta, hun har femti dager på seg til å finne den mannen hun skal gifte seg med.

Ann-Kristin har drømmer om å stå hvit brud, men har valgt seg fjernsynet som sjekkested.

Sommerfugler

Ingen spesielle overraskelser første kveld, men toppleiligheten på Grünerløkka i Oslo var staselig. Ann-Kristin er fra bygdebyen ved Mjøsa, nå med sommerfugler i magen og et hjerterom for den rette. Ja da.

Et ekspertpanel bestående av en såkalt sjekkeguru, Mads Larsen, psykolog Maia Mack og astrolog Sophia Lea har ansvaret for å velge ut de potensielle ektemennene. De som skal banke på Ann-Kristins dør. Astrologi er som kjent eksakt vitenskap, Kreps søker Tvilling for felles hygge når Venus blir kastet på dør.

Simen var førstemann ut. En romantisk møbeldesigner som overrasket med en sødmefylt middag og levende musikk. Helt klart en fin fyr for Ann-Kristin, men Simen måtte ut etter ett døgn.

Deretter dukker bilmekaniker Frank opp. Her ble det rusk i kjærlighetens forgasser.

Sakte film

Jeg syns mest synd på de dyktige fagfolkene som bruker tid på å sette diverse softfokus på tv-objektivene, mens frisørsalong-musikken smyger seg på. 2004 er også et godt år for sakte film for å vise at dette er romantisk.

Lykke til Ann-Kristin. Hvit brud skal du nok bli, men husk at livet i et rekkehus/enebolig dessverre ikke er helt som på tv.

GIFTEKLAR: Ann-Kristin Gresby fra Hamar får gode skussmål av Dagbladets anmelder. Det gjør ikke tv-programmet hun deltar i.