Bill.mrk: brudekjole til salgs

Kjærligheten ble kortvarig for Bente Hafstad i «Bill.mrk: Bryllup». Nå vil hun selge drømmekjolen på nettauksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med flere hundre tusen seere som vitner jobbet gifteklare Bente seg gjennom frier etter frier. I 45 dager plukket TV3s ekspertpanel ut håpefulle kandidater, og kanalen lovte seerne et bryllup vi seint ville glemme.

Da svenske Kenneth dukket opp, banket Bentes hjerte ekstra hardt. Den kresne 25-åringen ble likevel ikke helt overbevist, og seerne ble snytt for det som skulle bli tidenes reality-bryllup.

Men selv om kristiansandsjenta ikke fant drømmemannen, fant hun definitivt drømmekjolen - som hun bar under seremonien i siste episode.

Ingen bud

Annonsen på nettstedet QXL lokker med silke, chiffon, slep på 1,8 meter og krystaller og perler. Seint i går kveld hadde over 5000 tittet på kjolen, men ingen bud var lagt inn. Utropsprisen er 4000 kroner.

-  Kjolen er egentlig verdt 30 000 kroner. Her kan jenter med sans for detaljer få den for en rimelig penge, lokker Bente.

-  Hvorfor vil du selge drømmekjolen?

-  Det er jo helt slutt mellom Kenneth og meg. Hvis jeg gifter meg noen gang, har jeg ikke lyst til å bruke en kjole alle har sett meg i før, forklarer Bente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.