Bill.mrk: brudekjole til salgs

Kjærligheten ble kortvarig for Bente Hafstad i «Bill.mrk: Bryllup». Nå vil hun selge drømmekjolen på nettauksjon.

Med flere hundre tusen seere som vitner jobbet gifteklare Bente seg gjennom frier etter frier. I 45 dager plukket TV3s ekspertpanel ut håpefulle kandidater, og kanalen lovte seerne et bryllup vi seint ville glemme.

Da svenske Kenneth dukket opp, banket Bentes hjerte ekstra hardt. Den kresne 25-åringen ble likevel ikke helt overbevist, og seerne ble snytt for det som skulle bli tidenes reality-bryllup.

Men selv om kristiansandsjenta ikke fant drømmemannen, fant hun definitivt drømmekjolen - som hun bar under seremonien i siste episode.

Ingen bud

Annonsen på nettstedet QXL lokker med silke, chiffon, slep på 1,8 meter og krystaller og perler. Seint i går kveld hadde over 5000 tittet på kjolen, men ingen bud var lagt inn. Utropsprisen er 4000 kroner.

-  Kjolen er egentlig verdt 30 000 kroner. Her kan jenter med sans for detaljer få den for en rimelig penge, lokker Bente.

-  Hvorfor vil du selge drømmekjolen?

-  Det er jo helt slutt mellom Kenneth og meg. Hvis jeg gifter meg noen gang, har jeg ikke lyst til å bruke en kjole alle har sett meg i før, forklarer Bente.

Ny runde

Selv om det ikke ble bryllup på den sjarmerende 25-åringen, følte hun at seerne fortjente å se henne i brudekjolen. Og hun innrømmer at det kriblet litt i magen da hun trakk i brudestasen.

Ifølge 25-åringen har det vært dårlig med friere siden tv-innspillingen.

-  Jeg har fått mange kommentarer på at jeg var forferdelig kresen, men det må man jo være når man skal gifte seg! Nå kan det virke som om jeg har skremt bort andre kandidater. Men det har vært utrolig mye bryllupsstyr i det siste, så jeg tenker veldig lite på det nå, forsikrer Bente.

TV3 er nå på jakt etter kandidater til neste serie, som etter planen skal sendes allerede i høst.

TIL SALGS: Bente Hafstad drømte om å gifte seg i denne kjolen. Nå selger hun den.