Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

'Billy' fikk en datter

Ally McBeals gamle flamme Billy har blitt far i virkeligheten. Gil Belows og kona Rya Kihlstedt valgte å avvikle fødselen hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nylig ble den kjekke skuespilleren observert på trilletur med sin lille datter Ava Emanuelle. Hun er oppkalt etter den legendariske filmskuespillerinnen Ava Gardner.

Advarte

Men da Calista Flockhart (34) og de andre skuespillerne fra den suksessrike TV-serien Ally McBeal fikk vite av Belows kone skulle føde hjemme, trodde de ikke sine egne ører. De synes det virket risikabelt, og forsøkte å overtale Belows kone til å føde på et sykehus. Men Belows stod på sitt, melder The Star.

Selv er Flockhart single og har ingen umiddelbare planer om å få barn.

- Jeg er veldig lykkelig med å være alene. Hadde jeg funnet den rette personen, ville jeg vært lykkelig med det også, har hun tidligere uttalt.

(Dagbladet :på nettet)

PAPPA: Gil Bellows fikk sitt gjennombrudd med rollen som 'Billy' i TV-serien Ally McBeal. Nå har han suksess på privatfronten også.