Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

bin Ladens sønn vil skape fred

«Mange tror at alle arabere, og særlig vi som tilhører bin Laden-slekta, er terrorister. Det er ikke sant.

Omar Osama bin Laden,

på Dagbladet.no

«Eg synes dette verkar som ein fornufig mann. Han forsvarer ikkje det faren har gjort, han seier berre at faren trur han gjer noko godt. Eg trur også at faren sjølv trur han gjer gode gjerningar. Med dette utgangspunkt kan det vere interessant å tenke på følgjande filosofiske betraktning: Er det resultatet av handlinga som gjer ho god, eller er det intensjonen med handlinga som gjer ho god?

Lasse

«Åpne øynene, og se at vi er en hel verden, hvor Norge er bra, men hvor lille Norge faktisk ikke har fasiten på hvordan et liv skal eller kan leves! Oppegående tanker slipper snart ikke til på Dagbladet.nos sider. Bare masse sterke meninger om temaer man vet for lite om.

Bjørn

«Vi trenger muslimer som viser at konfliktene bunner ut i aggresjon med opphav i religion, ikke religionen i seg selv.

Helge Taksdal«Jeg synes Omar er en bra mann, jeg. Dere snakker om hvorfor han ikke får tak i Osama selv og gir han til myndighetene, men hallo. Hvor mange av dere ville drept deres egen far, eller sørget for at han skal dø? Man skal beskytte sin familie, uansett hva.

Gaute Fjellheim«Er det ikke bedre at han vil forhandle ennå å drepe folk? Skal vi klage på det og nå da?

Mario

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media