Bing vil vite om han er pappa

Hollywood-produsent Steve Bing gikk i dag rettens vei for å få vite om han er pappa til lille Damian. Liz Hurley er overrasket.

Skuespiller og modell Liz Hurley (36) uttalte da hun annonserte graviditeten at Hollywood-produsent Steve Bing var barnefaren. Han har ikke vært helt enig, og onsdag gikk han rettens vei for å om mulig få de til å bestemme at det tas DNA-prøver av Damian, som ble født 4. april i år, melder nyhetsbyrået AP.

Bing: Har ikke fått kontakt

- Siden han ikke har klart å komme i kontakt med Hurley, for å diskutere spørsmålet privat, har han vært nødt til å be sin advokat i Storbritannia om å gå til familieretten for å forhåpentligvis få avklart disse spørsmålene raskt, sier Bings pressetalskvinne i en skriftlig uttalelse i dag.

Hurley: Har ikke forsøkt å kontakte meg

Selv har Liz Hurley vært hos sin gode venn Elton John siden hun kom fra sykehuset, men i en pressemelding i dag sier hun at hun er overrasket over Bings uttalelser, siden han ikke har gjort noe forsøk på å kontakte henne etter at Damian ble født.

Detaljene fra retten er ikke kjent, men den kan instruere Liz Hurley om å få en DNA-prøve fra Damian slik at farskapssaken kan bli avklart.

I pressemeldingen sier Bing at han, dersom han beviselig er barnets far, vil støtte sønnen og at han ønsker å ta del i hans oppdragelse.

<B>FARSKAPSSAK: Liz Hurley mener Steve Bing er Damians pappa, men Bing er litt usikker.