Bisarr video sett tre millioner ganger: «Ok, du vinner Internett»

Har tatt nettet med storm.

(Dagbladet): De som trodde de allerede hadde sett det rareste nettet har å by på, måtte denne måneden tro om igjen.

Videoen av Michael Gascon (26) som rir på en av hestene sine iført Tyrannosaurus Rex-kostyme har nå mer enn tre millioner visninger.

Se videoen øverst i saken!

«Nå har jeg sett alt! Veldig imponerende. Jeg kan ikke engang få på meg jakka, ta telefonen eller drikke en flaske vann mens jeg sitter på min egen hest. Kommer helt klart til å sende ham til deg!», lyder en av Facebook-kommentarene.

En annen mener at han faktisk har har klart det store:

«Ok, du vinner Internett......for denne gangen.......».

De aller fleste synes stuntet er hysterisk morsomt, men noen reagerer også negativt på at hesten brukes som et leketøy.

Flere påpeker imidlertid at ørene hele tiden er vendt oppover. Ifølge Norges Rytterforbund skal det være et tegn på at hesten er glad og nysgjerrig.

Eieren omtaler selv hesten som «verdens enkleste ridehest». Tito har tidligere spilt i filmer som «A Fine Step», sammen med blant annet Luke Perry som er kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210».

Gascon driver til daglig Cascon Horsemanship, et akademi som skal hjelpe andre med å trene opp hester på en måte som resulterer i et trygt forhold mellom rytter og hest.

Tito er en Paso Fino-hest. Hesterasen kommer opprinnelig fra Spania og kom for første gang til Norge i 2009, skriver avisa Arbeidets Rett.