Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Erna hjemme hos Bjarne Brøndbo og VI VET HVA DE SPISTE OG SANG

Bjarne sang selvsagt ikke "Skitkjærring" til sin store leder

Og, de diskuterte også coil, blyfritt og viftereimer før og nå

ERNA OG BJARNE: Strofint besøk hos Bjarne Brøndbo på hans bilopphuggeriog da statsministeren kom for å skifte viftereim før de dro hjem til Brøndbo for å nyte kremet tomatsuppe, finnbiff og pannacotta. Foto: NTB Scanpix
ERNA OG BJARNE: Strofint besøk hos Bjarne Brøndbo på hans bilopphuggeriog da statsministeren kom for å skifte viftereim før de dro hjem til Brøndbo for å nyte kremet tomatsuppe, finnbiff og pannacotta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra Norsk Telegrambyrå i går: Erna Solberg besøker Trøndelag mandag 5 og tirsdag 6. februar. Program mandag: Kl. 1820–1900 Ankomst Namdalen Bilopphuggeri. Omvisning med Bjarne Brøndbo. Kl. 19.20. Ankomst Brøndbos hjem for middag. Mulig å få bilder av ankomst og en kort seanse mellom dem, ellers privat middag.

Vi kan, som eneste riksdekkende presseorgan på denne siden av Resett, Fake News og kanskje Namdalsavisa, opplyse om hva som det ble snakket om, ledd av, spist, drukket og sunget under statsministerens besøk hos frontmannen i D. D. E, Bjarne Brøndbø, tidligere også kjent som tilhenger av Arbeiderpartiet, men som før valgte i fjor skiftet refreng til Erna & The Dark Bluebirds.

Under besøket på Namdalen Bilopphuggeri ble det snakket om coil under krigen, vifterimer innenfor klimapolitikken, clutch i et global muslimperspektiv og om hvilke britiske politikere, konservative, som hadde ratt eller gulvgir på sin Ford Cortina, Mark I (1962–66, bakhjulsdrevet med små rekke-fire motorer på 1.3 og 1.5 liter. Våre kilder forteller at Erna og Bjarne, radarparet, hadde en god tone og at ingen av dem gikk på tomgang, men spøkte og lo av det blyfrie samfunnet.

Hjemme hos Bjarne ble det servert deilig Namdalskinke (god fra M. Aakervik laks og vilt) på flatbrød som forrett, en deilig trøndersodd som hovedrett og Gomme, ostemasse av brestet melk, på valgfritt lefse eller vafler. Karsk? Nei, vet De hva, som Erna nok sa før hun og Bjarne, nå i bar overkropp, tok seg en heimert etter at NTB var sendt på dør. Nå viser det seg at vår meny var helt feil ettersom det ble servert kremet tomatsuppe, finnbiff og pannacotta. Nam.

Musikk? Ja, Erna og Bjarne skal visstnok ha sunget «Rompa Mi» tostemt og «E6» som et pek mot Miljøpartiet De Grønne. Kvelden ble, etter det vi ikke erfarer, avsluttet med at BB gjerne ville synge «Vinsjan på kaia», men da satte Erna foten ned. Hun tolker denne suverene låten som sosialistisk propaganda som hun og ektemannen ikke kan identifiserer seg med. Og, nei: D. D. E-låten «Skitkjærring» ble ikke avspilt før Bjarne pekte i retning et fjøs og en åker i nærheten av Namsos. Hø-hø.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!