Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bjarte er tilbake

Radioresepsjonen er komplett igjen.

ENDELIG TILBAKE: Bjarte Tjøstheim (t.v.) er omsider tilbake i RR-studioet med Sagen-brødrene. Foto: Anders Grønneberg
ENDELIG TILBAKE: Bjarte Tjøstheim (t.v.) er omsider tilbake i RR-studioet med Sagen-brødrene. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

(Dagbladet): Etter lengre tids sykdomsfravær er Bjarte Tjøstheim i dag tilbake i Radioresepsjonen på NRK P13.

Tredjemann i RR-gjengen har vært sykemeldt etter en blodpropp, og personer som Harald Eia, Einar Tørnquist og Else Kåss Furuseth har i den perioden vikariert for ham.

I dag var ventetiden omsider over for landets mange RR-frelste. 

- Han er kjent under mange navn; Gammer'n, Lille Leslie, Jødenes Konge, Bikkja fra helvete, Gollum og Baby ananas - her er Sir Bjarte Tjøstheim!

Steinar Sagens entusiasme var til å ta og føle på da Radioresepsjonen gikk på lufta klokka fem minutter over elleve i formiddag. Til episk filmmusikk og grandios introduksjon fikk Tjøstheim selv si sine første ord på radio etter sykmeldinga.

- Jeg er på 75 prosent, men for en fantastisk velkomst. Utrolig digg å være tilbake, sa han.

Radioprofilen er fremdeles ikke fullt restituert, og skal kun arbeide femti prosent i tiden fremover. RR-fans behøver allikevel ikke fortvile, Tjøstheims halve stilling skal gå med på å gjennomføre samtlige radiosendinger med Sagen-brødrene.

- Og så spiser jeg lunsj og så går jeg hjem igjen, forklarer han P13-lytterne og la ut dette bildet på Instagram:

Frisk nok til å gå på "jobb" #Radioresepsjonen #NRKP13 #P13 #ExPropp Et bilde publisert av @bjartetjostheim Nov. 11, 2014 at 1:15 PST

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media