Bjelle-regjeringa

VOKSENÅSEN (Dagbladet): I går var det nok en regjering som ikke torde å ta ordentlig stilling i spørsmålet oblater vs homser, men Bjelle-regjeringen presenterte et humørfylt alternativ basert på 11 års erfaring som stemmesankere i vokalmiljøet Bjelleklang.

Iført lusekofte og andre skadedyr, disset de fra seg samleplata «Kjære landsmenn». Bjelleklang fra tettstedet Lørenskog, like ved Sesam stasjon utenfor Oslo, har holdt liv i stemmebåndene siden 1986. De har gitt ut fem album som til sammen er solgt i sånn cirka 250000 eksemplarer. Ifølge finansminister Robert Skrolsvik blir det cirka 50000 i snitt. Som dere skjønner, også denne regjeringen er helt Jens med tall.

På spørsmål om de nå, med sitt «Det beste»-album, skal gi seg, var svaret:

- Vi har ingen planer om å trekke oss. Tvert imot lover vi å opprettholde vår virksomhet til beste for land og folk i mange år ennå, heter det i en pressemelding fra Bjelle-regjeringens statsminister, som dessverre ikke var til stede under gårsdagens vanvittige konferanse på Voksenåsen.

Sju av hans sjølutnevnte ministrer var derimot på plass, blant andre næringsminister Frank Øren som kunne fortelle at likevektsprinsippet er viktig for Bjelleklang.

- Siden starten i 1986 har alle gått opp i vekt, for så å gå litt ned i vekt - noen av oss veldig mye opp og noen en del ned etter at de sluttet. Per dato er vi fem mann i Bjelleklang og vekten er den samme som da vi startet i 1986, sier minister Øren, som utpå nyåret også skal gi ut en soloplate.

- Det ligger ingen dramatikk i dette, Bjelleklang består, sier Øren. Utpå nyåret skal alle Bjellene i studio for å spille inn ny plate på nytt plateselskap med nye egne sanger.