Bjørlykke, Oskar Stein

Bibliografi:

  • Den dagen (barnebok) 2001
  • Dropar (roman) 2000
  • Skrift (fortelling) 1998
  • Tusen gonger tusen (barnebok) 1997
  • Korn i vind: meditasjoner over søndagens tekstar 1997
  • Den tid den sorg (roman) 1996
  • Ute - inne, ute - inne (dikt for barn) 1995
  • Kongen og 33 andre forteljingar (fortellinger) 1995
  • Sally (roman) 1994
  • Dagane våre. Meditasjonar og bøner 1993
  • Agape (roman) 1992
  • Fadervår (bønnebok) 1992
  • Himmel og jord (tekster) 1991
  • Ansikt (dikt) 1990
  • Presta-Svein (fortellinger) 1989
  • Det dirrar slik (dikt for barn) 1989
  • Saman i vinden. Eit musikkspel (m/Sigvald Tveit) 1988
  • Presta-Svein (eventyr) 1989
  • Marie. Bilde frå eit liv 1987
  • Hver dag er ny. Barnebønner fra morgen til kveld. (gjendikting) 1987
  • Gler meg (noveller for barn) 1986
  • Godt mot (noveller for barn) 1984
  • Forklåringar (dikt) 1984
  • Fredsdalen (barn) 1982
  • Denne vanlege epistelen. 13 brev om tru. (red.) 1981
  • Hallo mamma! (dikt for barn) 1980
  • Breviarium (dikt) 1979
  • Lasse Li (noveller) 1975
  • Hans Klure (prosadikt) 1974
  • Alfen og meg (barnebok) 1974
  • Ord i bønn (bønnebok) 1973
  • Huttiheito (fortellinger) 1972
  • Futurum 1 (dikt) 1970
  • Reise til september (roman) 1968
  • Deg høyrer dagen til (dikt) 1966