Bjørn Floberg politianmeldt i Sverige

Nachspiel endte i mishandling og fyllebråk. Skal ha vært så full at han ikke kunne avhøres.

(Dagbladet.no): Skuespiller Bjørn Floberg var på hotellnachspiel i Stockholm sammen med to svenske skuespillerkollegaer da det oppstod basketak og politiet måtte kobles inn, melder svenske Aftonbladet.

Hva som egentlig skjedde natt til søndag har det svenske politiet ikke fått oppklart.

Begge de svenske skuespillerne Örjan Ramberg (58) og Thomas Hanzon (44) er enige om at det var Floberg som startet bråket, mens de samtidig har svart med å politianmelde hverandre.

Status for Floberg, som er kjent fra filmer som «Jeg er Dina» og «Salmer fra kjøkkenet» er at han er anmeldt for å ha forstyrret privatlivets fred.

Høylytt krangling

Det var klokken 03.00 på natten at resepsjonisten hørte skrik fra hotellrommet hvor festen pågikk. Da den ansatte gikk for å sjekke fant han de tre kjente skuespillerne i en høylytt krangel.

Tjue minutter senere var den 58 år gamle Örjan Ramberg , som hadde leid rommet, brakt til politistasjonen mistenkt for mishandling.

Ifølge Sune Carlsson ved City politistasjon i Stockholm skal han ha opptrådt vennlig og blitt løslatt etter at han ble avhørt.

Bjørn Floberg skal ha vært så beruset at den svenske politiet ikke kunne avhøre ham da de ankom hotellet.

Men fyllehistorien stopper ikke der.

To versjoner

Bjørn Floberg politianmeldt i Sverige

Stockholmspolitiet sitter nå med to anmeldelser og to versjoner av hva som egentlig skjedde på hotellrommet denne natten.

Men begge de to svenske skuespillerne, kjent fra teaterscenen «Dramaten», hevder det var nordmannen som startet bråket.

- Ramberg og Floberg kranglet med hverandre. Da jeg gikk i mellom fikk jeg to knyttneveslag av NN, har den 44-årige Hanzon forklart.

Mens den 58-årige Ramberg ga denne versjonen til politiet:

- Hanzon og Floberg kranglet. Jeg ville ha ro og fred, og viste dem døren.

58-åringen sier han fikk et «kickspark» av sin svenske skuespillerkollega. 43-åringen på sin side måtte tåle et sprukket øyebryn da han falt mot en dørkarm.

Det var da han ringte politiet.

Politiet vil foreta nye avhør for å finne ut hva som egentlig skjedde på nachspielet.