Bjørn vs. mennesker

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Da kunne jo Oddekalv gått foran som et godt eksempel og la seg bli spist av en bjørn, siden det tydeligvis ikke er så farlig med et menneskeliv fra eller til. Bear

«Jeg er helt enig med Oddekalv! Utrydd bilene, de er farlige! Ikke bare dreper de i trafikken, men de ødelegger naturen vår! Så lite dødsulykker som det er med rovdyr i Norge, så er det virkelig ikke noe å skrike over!

Loonie

«Litt perspektiv takk! Trailere er viktigere en bjørn. Bjørn kjører ikke varer i butikkene eller sprit til polet. Muligens vil dere alle tilbake til tidlig bronsealder, men dere hadde ikke vart en uke der. Ikke Oddeman heller.

BergenskGuru

«Vi mennesker nekter i et omfang som grenser til det komplett tåpelige å fatte at vi må innrette oss etter naturen, ikke omvendt. Klart bjørner er farlige! Mennesket søler og herjer, meier ned, forurenser og legger øde. Det får naturen bare inne seg i. Når så naturen, i form av en bjørn, viser krefter, er det helvete løs. Det er selvfølgelig trist når noen dør, det er trist uansett hvordan det skjer. Men det er sånn det er. Drømmen om det totalt trygge er en luftspeiling. Livet ER ikke trygt for noen, ikke for oss mennesker og slett ikke for dyrene. Vi må lære oss ydmykhet igjen, den har blitt krympet til det ugjenkjennelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer