Bjørneboe, Jens

Bibliografi:

  • Dikt (dikt) 1951
  • Før hanen galer (roman) 1952
  • Ariadne (dikt) 1953
  • Jonas (roman) 1955
  • Under en hårdere himmel (roman) 1957
  • Vinter i Bellapalma (roman) 1958
  • Den store by (dikt) 1958
  • Blåmann (roman) 1959
  • Den onde hyrde (roman) 1960
  • Drømmen og hjulet (roman) 1964
  • Til lykke med dagen (skuespill) 1965
  • Fugleelskerne (skuespill) 1966
  • Uten en tråd (roman) 1966
  • Frihetens øyeblikk (roman) 1966
  • Semmelweiss (skuespill) 1968
  • Aske, Vind og Jord (dikt) 1968
  • Uden en trævl II (roman) 1968
  • Norge, mitt Norge (essays) 1968
  • Kruttårnet (roman) 1969
  • Vi som elsket Amerika (essays) 1970
  • Amputasjon (skuespill) 1970
  • Anarkismen - I dag? (essay (innledning til diskusjon i studentersamfunnet)) 1971.Ble utgitt i 1971
  • Hertug Hans (roman) 1972
  • Politi og anarki (essays) 1972
  • Tilfellet Torgersen (skuespill) 1973
  • Stillheten (roman) 1973
  • Haiene (roman) 1974
  • Dongery (skuespill) 1976
  • Røde Emma 1976
  • Under en mykere himmel. Brev og bud fra en Steinerskole, 1976
  • Om Brecht (essay) 1977
  • Om Teater (essay) 1977
  • Lanterner, (epistler) 1977
  • Samlede skuespill i 1973
  • Se også bibliografi der forlagene er tatt med.