Bjørn Sundquist

Bjørn Sundquist om dødstankene, frykten for sexlivet og tiggingen

Mildere med åra, men fremdeles temperamentsfull. Selv ikke hjerteinfarktet kunne stoppe Bjørn Sundquist. 

INGEN FYLLIK: Skuespiller Bjørn Sundquist har et langt og ubleket rykte, men han mener at ikke alt på CV-en stemmer. - Jeg er ingen fyllik, da hadde jeg ikke klart å gjennomføre alt jeg gjør. Men jeg tar meg en øl og en fest i blant, sier Sundquist, som er regiaktuell denne våren. Foto: Jørn H Moen
INGEN FYLLIK: Skuespiller Bjørn Sundquist har et langt og ubleket rykte, men han mener at ikke alt på CV-en stemmer. - Jeg er ingen fyllik, da hadde jeg ikke klart å gjennomføre alt jeg gjør. Men jeg tar meg en øl og en fest i blant, sier Sundquist, som er regiaktuell denne våren. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Publisert

En av landets mest slagkraftige skuespillere lar seg verken bremse eller stoppe av sykdom - eller alder.

Få dager før kveldens premiere overværer Dagbladet prøvene på «Røff».

Det er fire enaktere av Samuel Beckett satt sammen, bearbeidet og regissert av Bjørn Sundquist. Men snakke, da vil han ut av Det Norske Teatret og gjøre det over en øl på en kneipe.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer