Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bjøro Håland

Pertentlig. Og litt kjedelig.

CD: Den Johnny Cash-aktige restaureringen av Bjøro Håland begynte lovende med den nedstrippede «Mine salmer» i 2004. Neste steg burde være Bjøro i hvit hatt som overgår seg selv med en moderne norsk countryklassiker. Den må vi nok vente på, for «Diamonds Are Forever» er blitt et litt skuffende karrieresteg. Nashville-innspilt, og med nyskrevet materiale fra produsentteamet Casey Kelly og Todd Cerney, går plata utenpå det meste av hva kongene og dronningene av norsk bensinstasjoncountry pleier å komme opp med. Men det er ikke her lista bør ligge for Bjøro. Plata er ikke så samlebåndsaktig og lidenskapsløst innspilt som norske Nashville-plater ofte pleier å være, og Bjøro gjør en gjennomgående hederlig vokaljobb, men låtmaterialet mangler nødvendig karisma, og er i beste fall pertentlig og klassisistisk, i verste fall direkte kjedelig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling