Blå arbeidere

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Ap burde skiftet navn til Sosialdemokratene, som i våre naboland. Og Ap og Høyre bør legge historien bak seg og samarbeide. Det ville gitt stabilitet utenriks og økonomisk. Frp og SV ville på sikt bare blitt bråkete opposisjonspartier. Billy Billy

«Arbeiderklassen har sluttet å se seg selv som arbeiderklasse og tror de kan opptre som borgerskapet. Det vil de raskt forstå var en tabbe. Fremskrittspartiet i regjering vil helt sikkert få arbeiderklassen til å se at de først og fremst skal gjøre de rike enda rikere. Billig sprit er en fattig trøst ...

Per Kasse

«Innvandring blir det viktigste under årets valgkamp; vil man ikke diskutere radikal islam eller innvandring, taper man. Så Arbeiderpartiet – lytt til velgerne, ta asylpolitikken på alvor, gi innvandrere beskjed om hva som kreves av dem uten å være redde for å bli kalt rasister.

Geir Johansen

«Det er innvandring og skattefrieri som frister. Bare så synd at det også frister med svekket arbeidsmiljølov, flere vikarer, færre rettigheter ved sykdom etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer