Blå arbeidere

«Ap burde skiftet navn til Sosialdemokratene, som i våre naboland. Og Ap og Høyre bør legge historien bak seg og samarbeide. Det ville gitt stabilitet utenriks og økonomisk. Frp og SV ville på sikt bare blitt bråkete opposisjonspartier. Billy Billy

«Arbeiderklassen har sluttet å se seg selv som arbeiderklasse og tror de kan opptre som borgerskapet. Det vil de raskt forstå var en tabbe. Fremskrittspartiet i regjering vil helt sikkert få arbeiderklassen til å se at de først og fremst skal gjøre de rike enda rikere. Billig sprit er en fattig trøst ...

Per Kasse

«Innvandring blir det viktigste under årets valgkamp; vil man ikke diskutere radikal islam eller innvandring, taper man. Så Arbeiderpartiet – lytt til velgerne, ta asylpolitikken på alvor, gi innvandrere beskjed om hva som kreves av dem uten å være redde for å bli kalt rasister.

Geir Johansen

«Det er innvandring og skattefrieri som frister. Bare så synd at det også frister med svekket arbeidsmiljølov, flere vikarer, færre rettigheter ved sykdom etc.

Gateprofeten«Frp er Bilderbergernes parti. Jeg er også skuffet over høye skatter og avgifter, dårlig politi og rettsvesen og ineffektivt Nav. Men å selge landet til Bilderbergerne?

Apen

«Arbeidere lar seg lure. Nav vil forsvinne, det samme vil nok fagorganisasjonene. Men tar ikke regjeringen tak i innvandringspolitikken og islamiseringen, får gjerne Frp min stemme også.

Gullbrød