Blå-skytingen

- Blå har tidligere vært under press, men dette er en hendelse utenfor deres kontroll

Utestedet ble åsted for skyteepisoden der fire ble skadd.

SKYTEEPISODE: Politiet fikk melding om at fire personer var skutt på utestedet Blå i Oslo natt til søndag. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SKYTEEPISODE: Politiet fikk melding om at fire personer var skutt på utestedet Blå i Oslo natt til søndag. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til søndag ble fire personer skutt med et håndvåpen ved nattklubben Blå i Oslo. Den 24 år gamle, etnisk norske gjerningsmannen er en kjenning av politiet, og ble raskt pågrepet, siktet for drapsforsøk. Tre av ofrene er ansatt ved utestedet.

Ansvarlig for klubbbooking og medarrangør ved Blå, Patrick Hauge, utgjør halvparten av DJ-duoen Juicy, som i rundt 13 år har arrangert klubbarrangementer og konserter i Oslo.

Det var Juicy som arrangerte kveldens konsert med rapperen Kool G Rap, og senere sto for musikken. Hauge er svært lei seg for skyteepisoden.

- Vi er lei oss på vegne av alle berørte, og det er helt forferdelig at en tydelig skadet enkeltperson kan ødelegge så mye for så mange, sier Patrick Hauge til Dagbladet søndag ettermiddag.

- Det hele var en fredelig kveld med fantastisk god stemning som bare handlet om musikk og glede. Det er godt at ingen fikk livstruende skader, og at gjerningsmannen ble tatt etterpå, fortsetter han.

Politiet leverte rapport

Blå var i juni i fjor under hardt press fra Oslo kommune og oslopolitiets utelivsseksjon, som i en omfattende rapport til næringsetaten hevdet at utestedets musikkprofil tiltrekker seg «uønskede elementer», sørger for en rekke ordensforstyrrelser og legger beslag på for store politiressurser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer