Blå med nytt magasin

Konsertstedet utgir seks gratisutgaver i året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat flust av norske musikkmagasiner, men nå kommer det en velkommen nyvinning - konsertstedet Blå utvider sitt program til også å inkludere featurereportasjer og intervjuer med aktuelle artister.

Første nummer er ute nå, med en tilsynelatende skamslått Hanne Hukkelberg på coveret.

- Ideen, som er en variant av livsstilsmagasinet i-Ds konsept, er å la konsertaktuelle artister stille med blåveis på coveret av hvert nummer, forteller Blås daglige leder Erica Berthelsen til Dagbladet.no.

I første nummer kan man blant annet få lese en reiseskildring fra Jaga Jazzists turné i Canada og USA, to artikler signert journalister fra bransjenettstedet Ballade, og en leder som er kritisk til kulturpolitikken i Oslo.

- Vi startet egentlig med et litt amatørmessig fanzine i -99, som ble stadig bedre. Men nå var det på tide å ta det et skritt lenger. Magasinet er stort sett laget av kreative folk som befinner seg på Blå-huset, og vi håper også å kunne utvide det etter hvert. Det er absolutt marked for musikkskriverier som ikke bare spinner rundt de samme plateanmeldelsene og festivalreportasjene, sier Berthelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer