Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Black Eyed Peas-sjef med Obama-video

John Legend og Scarlett Johansson med.

(Dagbladet.no): Tidligere år har det vært kandidatene selv som har stått for musikkvalgene under de amerikanske presidentvalgene. Bill Clinton spilte saxofon, Bob Dole forsøkte seg på «Dole Man», en variant av Sam & Daves «Soul Man» og i år er det Mike Huckabee som har skilt seg ut med å spille bass i coverbandet Capitol Offence.

Nå kommer derimot musikerne Barack Obama til unnsetning.

Stevie Wonder sang en sang for Obama under et møte i går og nå har superprodusent og Black Eyed Peas-medlem Will.I.Am laget støttelåta «Yes We Can».

Med seg på laget har han et stjernelag bestående av Scarlett Johansson, John Legend, Herbie Hancock, Kate Walsh, Kareem Abdul Jabbar, Adam Rodriquez, Kelly Hu, Adam Rodriquez, Amber Valetta og Nick Cannon.

Will.I.Am, eller William James Adams som han egentlig heter, ble inspirert til å skrive låta da han hørte talen Barack Obama holdt etter primærvalget i New Hampshire.

- Talen handlet om å skape forandring i USA og jeg tror på det han sier og håper at alle tar turen til valglokalene, sier Will.I.Am til ABCNews.

Will.I.Am lagde låten uten å konsultere Barack Obama og det er ikke første gang presidentkandidaten har fått uventet internett-hjelp. Tidligere har Obama-girl skapt furore på nettet.

OBAMA-FAN: Will.I.Am fra Black Eyed Peas har laget en video for å vise sin støtte til Barack Obama. Foto:StellaPictures
OBAMA-FAN: Will.I.Am fra Black Eyed Peas har laget en video for å vise sin støtte til Barack Obama. Foto:StellaPictures Vis mer
Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
image: Black Eyed Peas-sjef med Obama-video
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media