Blåser bobler

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DVD: Å holde nivået på tv-serier oppe sesong etter sesong er en kunst de aller færreste mestrer. «Nip/Tuck» er ikke noe unntak.

Det begynte så enormt bra. Sesong 1 var befriende frisk, overraskende vågal, direkte sjokkerende og vellaget i alle ledd. Historien om de to plastikkirurgene og barndomsvennene Sean og Christian som starter privatklinikk i Florida, bød på spennende intriger, interessante typer og var krydret med direkte bisarre elementer. I likhet med for eksempel «Sopranos» og «Six Feet Under» er den laget for kabelmarkedet. Det betyr at ting som de store reklamefinansierte kanalene bare kan drømme om å nærme seg, ble brettet helt ut. Sagt på en annen måte: Her var det rikelig med sex, vold og bannskap. At serien i tillegg så og hørtes svært bra ut – i hvert fall for å være en tv-serie – var med på å dra i riktig retning.

Sesong 2 var hakket svakere, men holdt likevel høy kvalitet. I sesong 3 rotet manusforfatterne seg inn i en etter hvert ganske søkt kriminalintrige, som stjal oppmerksomheten fra det som virkelig var viktig: Sjele- og kjærlighetslivet til hovedpersonene. Det er ikke lett å være mann i midtlivskrise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer