Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ble akutt syk og måtte avlyse show: - Jeg har det helt for jævlig

Lørdag fikk komikeren streng beskjed av legen om å sette helsa først.

MÅTTE AVLYSE: «Åsted Valen» er Kristian Valens første nye show siden 2012. Lørdag måtte han avlyse to forestillinger i Kongsvinger på grunn av sykdom. Her fotografert i forbindelse med TV Norges høstlansering i 2014, da han var aktuell med Kanal Valen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
MÅTTE AVLYSE: «Åsted Valen» er Kristian Valens første nye show siden 2012. Lørdag måtte han avlyse to forestillinger i Kongsvinger på grunn av sykdom. Her fotografert i forbindelse med TV Norges høstlansering i 2014, da han var aktuell med Kanal Valen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Komiker Kristian Valen hadde fredag to forestillinger med sitt nye show «Åsted Valen», og skulle egentlig videre til Kongsvinger for to nye forestillinger lørdag.

I stedet måtte han dra på legevakten i Oslo, og fikk streng beskjed om å avlyse lørdagens forestillinger.

Tarminfeksjon

- Det er med tungt hjerte at jeg i dag må avlyse show grunnet infeksjon. Har akkurat kommet ut fra Ullevål, og ifølge legene burde jeg holde senga nå i tre dager, skriver Valen på sin Facebook-side.

- Jeg har ligget og spydd i to døgn, og klarer i dag ikke gå, skriver han videre.

Valen forteller til VG at han har fått en tarminfeksjon, og at kroppen ikke tok opp næring.

- Jeg har det helt for jævlig. Jeg var sikker på at jeg skulle dø i morges, sier han til avisa.

- Utrolig lei meg

Det var lørdag ettermiddag at arrangøren Kongsvinger kommune fikk melding om Kristian Valens akutte sykdom, skriver lokalavisa Glåmdalen.

- Vi fikk beskjed fra Valens management om at komikeren har pådratt seg en akutt magesykdom, og at han var innlagt på sykehus, sier enhetsleder for kultur i Kongsvinger, Stig Fonås, til avisa.

Det blir likevel mulighet for å se Kristian Valens show fredag 16. november, og hvis noen ikke har mulighet den datoen kan de få refundert pengene, informerer Fonås.

- Jeg er utrolig lei meg, dette hadde jeg gledet meg så til, skriver Valen på Facebook.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!