«Kingsman: The Golden Circle» på kino 22. september

Ble besatt av trening før filmrolle

Colin Firth (56) trente hver dag i seks måneder for «Kingsman»-filmen. Snart er briten tilbake som den velkledde spionen Harry Hart.

STRAM KAR: Colin Firth er kjent for å spille velkledde og galante «gentlemen». Harry Hart i «Kingsman»-filmene er intet unntak. Foto: 20th Century Fox
STRAM KAR: Colin Firth er kjent for å spille velkledde og galante «gentlemen». Harry Hart i «Kingsman»-filmene er intet unntak. Foto: 20th Century Fox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CALIFORNIA (Dagbladet) - Det spiller ingen rolle hvor høye eksplosjonene er dersom du ikke heier på noen, sier Colin Firth.

56-åringen er tilbake som actionhelten Harry Hart, i den andre filmen om «Kingsman». Dagbladet treffer ham og deler av den stjernespekkede casten under tegneseriemessen Comic-Con i San Diego.

I oppfølgeren «Kingsman: The Golden Circle» møter vi igjen Taron Egerton (27) i hovedrollen – men denne gangen får britene støtte av et amerikansk stjernelag bestående av Channing Tatum (37), Jeff Bridges (67), Julianne Moore (56) og Oscar-vinner Halle Berry (50).

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer