Ble buet ut etter å ha stormet av scenen

- En forklaring hadde vært fint.

BLE BUET UT: Publikum reagerte med sinne, frustrasjon og buing da Eric Clapton brått avbrøt sin første konsert på tre år før den var ferdig - uten å forklare hvorfor. Foto: AP / NTB scanpix
BLE BUET UT: Publikum reagerte med sinne, frustrasjon og buing da Eric Clapton brått avbrøt sin første konsert på tre år før den var ferdig - uten å forklare hvorfor. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble en brå konsertavslutning da Eric Clapton (69) spilte på arenaen The SSE Hydro i Glasgow lørdag.

Ifølge BBC, gikk han av scenen før konserten var ferdig, halvveis inn i låta «Cocaine».

De mange tusen som hadde betalt mellom 600 og 1300 kroner for konsertbillettene, måtte pent finne seg i at 69-åringen ikke fullførte spillejobben. Ifølge lokalavisa Glasgow Evening Times, ble både publikum og Claptons band overrasket over hovedpersonens exit.

Ordknapp exit Etter at Clapton forlot scenen, spilte bandet en siste låt - «High Time We Went» - da med Paul Carrack som vokalist.

Clapton returnerte for å hente jakken sin etter at konserten var over, men ifølge Evening Times verken beklaget han, eller forklarte hvorfor han hadde forlatt scenen.


Publikum brøt ut i unison buing da de innså at konserten faktisk var over, skriver avisa. En del av konsertgjengerne argumenterte også høylytt for å få billettbeløpet refundert.

- Fortjent buing Flere uttrykker også sin frustrasjon via Twitter.

«Eric Clapton knuste hjertet mitt i går kveld. Den beste konserten noensinne ble til den verste konserten i løpet av sekunder. En forklaring hadde vært fint», skriver Emily Dowds.

«Veldig fortjent buing fra publikum», mener Mary Church.

«Flaut og fornærmende at Eric Clapton stormet av scenen på The Hydro, spesielt med tanke på billettprisen», tvitrer Scott Wilson.


Også på konsertarenaens Facebook-side er de hissig debatt i kommentarfeltet.

«Vi føler oss skuffet. Jeg bryr meg ikke om hvorfor det ble slik. Vi betalte mye penger for å se en mann som ikke kunne vise respekt til sine fans, stor nedtur», skriver William Gail Miller.

«For en fyr som har reist over halve Europa for å se Clapton på The SSE, føler jeg meg virkelig misfornøyd. Jeg mener at en forklaring er på sin plass dersom du ønsker at folk skal behandle deg seriøst», skriver Wojtek Sromek, som ifølge sin Facebook-profil er fra Polen.

- Tekniske problemer I ettertid har det imidlertid dukket opp en forklaring på hvorfor det ble som det ble.

- Produksjonsteamet opplevde tekniske problemer som resulterte i at konserten sluttet tidligere enn ventet, heter det i en pressemelding fra konsertlokalet The SSE Hydro, ifølge BBC.


- Etter at konsertarenaen hadde blitt gjort kjent med omstendighetene, hadde folk allerede begynt å forlate lokalet. Men våre ansatte gjorde sitt neste for å formidle denne informasjonen da det ble kjent.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer