Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Karoline Krüger om usikkerhet i ungdommen, kreften og ny karriere

Ble deprimert som 15-åring, men ville ikke vært det foruten

Karoline Krüger hadde tøffe tak som ungdom. Nå er hun blitt tenåringsmor, og er imponert over at døtrene takler hverdagen hun selv slet med.

SIN ANDRE HJEMBY: Karoline Krüger er aktuell med urpremiere av teaterstykket «1950 – Spionen» i Stavanger. Hun er gift med Sigvart Dagsland som er fra oljebyen, og føler den er som et annet hjem. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SIN ANDRE HJEMBY: Karoline Krüger er aktuell med urpremiere av teaterstykket «1950 – Spionen» i Stavanger. Hun er gift med Sigvart Dagsland som er fra oljebyen, og føler den er som et annet hjem. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Jeg var innadvendt som ung. Det lå ikke naturlig for meg å være i rampelyset, sier Karoline Krüger (47) og ser med oppriktig mine opp bak sushibiten hun er i ferd med å spise.

Hun fortsetter ettertenksomt.

- Jeg var litt nerd, og var opptatt av synther og programmering. Det var temmelig skremmende å plutselig bli kjent.

Sangeren, komponisten og skuespilleren ble allemannseie etter at hun vant Melodi Grand Prix som 18-åring og deretter fikk et internasjonalt gjennombrudd. Hun gikk imidlertid på en smell få år før karrieren tok av.

- Jeg hadde noen runder i 15-årsalderen, og fikk en depresjonstid i et halvt år. Jeg var som en snegle som trakk tentaklene inn, sier hun.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?