Karoline Krüger om usikkerhet i ungdommen, kreften og ny karriere

Ble deprimert som 15-åring, men ville ikke vært det foruten

Karoline Krüger hadde tøffe tak som ungdom. Nå er hun blitt tenåringsmor, og er imponert over at døtrene takler hverdagen hun selv slet med.

SIN ANDRE HJEMBY: Karoline Krüger er aktuell med urpremiere av teaterstykket «1950 – Spionen» i Stavanger. Hun er gift med Sigvart Dagsland som er fra oljebyen, og føler den er som et annet hjem. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SIN ANDRE HJEMBY: Karoline Krüger er aktuell med urpremiere av teaterstykket «1950 – Spionen» i Stavanger. Hun er gift med Sigvart Dagsland som er fra oljebyen, og føler den er som et annet hjem. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Dagbladet): - Jeg var innadvendt som ung. Det lå ikke naturlig for meg å være i rampelyset, sier Karoline Krüger (47) og ser med oppriktig mine opp bak sushibiten hun er i ferd med å spise.

Hun fortsetter ettertenksomt.

- Jeg var litt nerd, og var opptatt av synther og programmering. Det var temmelig skremmende å plutselig bli kjent.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer