Fredrik Græsvik

Ble deprimert under corona

Fredrik Græsvik har følt seg ensom det siste året i USA. Nå vender utenrikskorrespondenten hjem, og drømmer om kjæreste og en livsstil som kan gjøre han lykkelig.

VIL HJEM IGJEN: Fredrik Græsvik har reist verden rundt, og opplevd krig og dramatikk. Snart vender han hjem etter å vært korrespondent for TV 2 i New York. Den siste tiden har vært vanskelig, sier han – og forteller om ensomhet og savnet av en kjærste. Foto: Vegard Kristiansen Kvale
VIL HJEM IGJEN: Fredrik Græsvik har reist verden rundt, og opplevd krig og dramatikk. Snart vender han hjem etter å vært korrespondent for TV 2 i New York. Den siste tiden har vært vanskelig, sier han – og forteller om ensomhet og savnet av en kjærste. Foto: Vegard Kristiansen Kvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer