Ble fettoperert før comeback

Carnie Wilson la seg på operasjonsbordet for å bli kvitt 70 overflødige kilo før comebacket med Wilson Phillips og det nye albumet «California».

New York, Dagbladet: -  Jeg var sykelig overvektig og jeg kunne ikke stoppe og spise. Ingen slankekurer så ut til å virke. Jeg måtte bare ta denne mageoperasjonen og jeg har ikke angret et sekund, sier Carnie Wilson til Dagbladet. Etter ti år går hun sammen igjen med sin søster Wendy og Chinna Phillips og gjør comeback med bandet Wilson Phillips med harmoniske sommerversjoner av typiske California-klassikere.

Vokalharmoni

De siste åra har alle tre giftet seg, fått barn og opptrådt som artister, men ikke som Wilson Phillips. Men når du heter Carnie og Wendy Wilson (døtrene til Beach Boy, Brian Wilson), og Chinna Phillips (datter av Michelle og John Phillips fra The Mamas & The Papas), og som sammen utgjør en fin vokalharmoni, er det ikke vanskelig å få et plateselskap i ryggen.

-  Vi tre vokste opp sammen, forteller Wendy.

-  Det var selvsagt alltid musikk rundt oss og det var naturlig for oss å velge en karriere i den bransjen. Vi har alle tre savnet bandet, fortsetter Carnie.

-  Vi har i flere år pratet om å komme sammen igjen og vi hadde klar en popskive før plateselskapet oppfordret oss til å samle våre favorittlåter fra California, utdyper Chinna.

Familieproblemer

De tre er vokst opp med noen av de fremste og mest innflytelsesrike musikerne og har fått nyttig lærdom fra sine foreldre.

-  De har lært oss å respektere hverandre og stå sammen som et band, sier Carnie Wilson, som ikke legger skjul på problemene hun og familien hadde med sin far, Brian Wilson. Selv om han rådet sine døtre til å passe seg for haiene i musikkbransjen, var han ikke til stede i sine døtres liv da bandet brøt gjennom på 80-tallet.

-  Familien vår fungerte simpelthen ikke og pappa var ikke rundt oss. Han har hatt stor skyldfølelse for dette. Selv om vi vet at han alltid har vært stolt av oss, og han har gitt oss masse støtte de siste åra. Nå har vi et bedre forhold enn noen gang, sier Carnie Wilson.

LETTER UTGAVE: Etter ti års pause er de tre jentene i Wilson Phillips klare med ny plate. Carnie Wilson (i midten) er tilbake i en light-utgave av seg selv, sammen med søsteren Wendy (øverst) og Chinna Phillips.